Циблівська громада

Київська область, Бориспільський район

Сьогодні справді історичний день. Ми підписали найсильнішу угоду між Україною та США за весь час нашої незалежності.

Дата: 14.06.2024 13:11
Кількість переглядів: 55

Сьогодні справді історичний день. Ми підписали найсильнішу угоду між Україною та США за весь час нашої незалежності.

Перше – угода містить дуже детальну юридично зобов’язувальну частину, і це – надійність підтримки нашої незалежності з боку Америки.

Друге – безпекові гарантії від Сполучених Штатів засновані, зокрема, на сталості рівня безпекової та оборонної підтримки. І не лише на час цієї війни, а й на час миру після війни. А мир ми обов’язково забезпечимо.

Третє – чітко зазначено, що Америка підтримує зусилля України для перемоги в цій війні.

Четверте – в угоді хороші позиції щодо зброї для нашого захисту. Дуже конкретно – про системи «Петріот», дуже конкретно – про постачання Україні ескадрилей винищувачів – саме так, у множині: ескадрилей, – включно з, але не обмежуючись F-16. Ми довго працювали заради цього.

П’яте – дуже важливо, що угода містить також і питання справедливої відповідальності Росії за цю війну та за намагання знищити українців. Америка підтримує і справедливу компенсацію шкоди, завданої російськими ударами, і опрацювання шляхів, щоб заморожені російські активи були використані задля захисту та відновлення України.

Дякую Президентові Байдену President Joe Biden та команді, Конгресу Сполучених Штатів за підтримку – обидві партії, обидві палати, дякую. І дякую кожному американському серцю, яке не зраджує свободи та підтримує нас.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь