Циблівська громада

Київська область, Бориспільський район

Привітання Олександра ПАЛАГУТИ з Міжнародним днем сім'ї!

Дата: 15.05.2024 09:10
Кількість переглядів: 66

Олександр ПАЛАГУТА, сільський голова:

"Вітаю з Міжнародним днем сім'ї!

Сім'я - головна цінність в нашому житті. З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги та солідарності. День сім'ї завжди був хорошим приводом відвідати або обдзвонити всіх рідних і сказати їм кілька приємних слів, подякувати їм за все світле і хороше, що вони принесли в наше життя.

На жаль, сьогодні, проблеми української сім’ї загострились через нахабне воєнне вторгнення росії. Українські родини втрачають найкращих синів і дочок, багато дітей залишаються сиротами. Більшість людей вимушені розлучатися з найріднішими, покидаючи свої домівки в пошуках більш безпечних місць проживання, або проводжаючи їх на захист своєї Батьківщини. Але я вірю, що наша Українська родина невдовзі здобуде перемогу над ворогом і люди повернуться до своїх домівок та звичного життя у колі рідних! Тож нехай сім'я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в неприємностях. Нехай підтримка найрідніших допомагає впоратися з будь-якими труднощами і здобути мир та процвітання нашій країні!"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь