Циблівська громада

Київська область, Бориспільський район

ТзОВ «Ортомобіл» здійснює безкоштовне забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, осіб, постраждалих внаслідок антитерористичної операції та інших окремих категорій населення технічними засобами реабілітації

Дата: 24.04.2024 13:03
Кількість переглядів: 19

ТзОВ «Ортомобіл» здійснює безкоштовне забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, осіб, постраждалих внаслідок антитерористичної операції та інших окремих категорій населення технічними засобами реабілітації, а саме кріслами колісними та протезно-ортопедичними виробами. ТзОВ «Ортомобіл» є офіційним представником VERMEIREN GROUP N.V. products на території України і пропонує українцям технічні засоби реабілітації власного виробництва, які перевірені європейськими споживачами на надійність, комфорт та зручність в експлуатації. Крісла колісні розроблені згідно міжнародних стандартів якості ІSO, які визнані в усьому світі. Компанія Vermeiren заснована в 1957 році і є однією із світових лідерів з виробництва засобів реабілітації для людей з обмеженими можливостями. Компанія постійно розробляє і пропонує інноваційні та ефективні продукти, піклуючись, в першу чергу, про комфорт, безпеку та витривалість своєї продукції. Сучасні технології виробництва, лазери для різання металевих листів і труб різного перерізу, зварювальні роботи гарантують зручність і надійність крісел колісних. Продукція, яка пропонується ТзОВ «Ортомобіл», сертифікована і відповідає європейським та українським стандартам якості. При забезпеченні технічними засобами реабілітації наші фахівці проконсультують та допоможуть підібрати крісло колісне, відповідно до потреб та функціональних можливостей користувача, нададуть кваліфіковану допомогу та дадуть відповідь на всі ваші запитання. Наша мета – покращити життя осіб з інвалідністю, зробити його комфортним, мобільним та більш адаптованим.

 

Колінні вузли, які ми використовуємо у виробництві виробів: 

Функція колінних вузлів має особливе значення в протезуванні. У фазі опори пріоритет має підкосостійкість, тобто вузол не повинен підкошуватися при тиску на п’яту. У фазі переносу рух гомілки протеза повинен бути керованим.

Вибір колінного вузла дуже важливий при виготовленні ТЗР

Вибір відповідного колінного вузла з механічним або електронним управлінням залежить від різних чинників, наприклад, рівень ампутації, довжина культі, працездатність пацієнта, його вага і умови зовнішнього середовища.

Пацієнтам старшого віку зі зниженим рівнем активності потрібна висока підкосостійкість.

Простота в обігу і комфорт при використанні відіграють тут важливішу роль, ніж динамічні характеристики.

У виготовленні протезів нижніх кінцівок ми використовуємо перевірені, надійні комплектуючі від німецьких та японських-заводів виробників Ottobock, Streifeneder, Teufel, Nabtesco.

Наш сайт: www.ortomobil.com.ua ОртоМобіл.

П.С. призентори по нашій продукції у вкладенні .

Дякую за увагу , розраховуємо на плідну співпрацю. 

З повагою 

Регіональний представник 

Козулін Олександр 

тел: 0671040801 / 0503227414 .

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь