Циблівська громада

Київська область, Бориспільський район

Привітання сільського голови Олександра ПАЛАГУТИ з Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Дата: 17.03.2024 09:27
Кількість переглядів: 77

Привітання сільського голови Олександра ПАЛАГУТИ з Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Ваша робота особливо в період воєнного стану є надзвичайно важкою і потрібною. Саме ви приймаєте на себе вирішення побутових проблем населення. Прийміть щирі вітання з професійним святом! На вас покладена величезна відповідальність у забезпеченні життєдіяльності населення. Значимість вашої роботи важко переоцінити. Створення та підтримка нормальних комфортних умов населенню, благоустрій, водозабезпечення та ремонтні роботи - цілий рік всі ці турботи лягають на плечі комунальників.

Дякую вам за самовіддану, відповідальну та нелегку працю на благо людей у непростих умовах сьогодення. Нехай ваша праця приносить вам радість та достаток, а мешканцям населених пунктів – затишок в їхніх оселях.

Бажаю вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, особистого щастя, творчої наснаги, достатку, бадьорості і душевного комфорту.

З повагою, Олександр ПАЛАГУТА

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь