Циблівська громада

Київська область, Бориспільський район

Олександр ПАЛАГУТА: «Кожен українець уважно слухав пресконференцію Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО. Із його слів всі ми розуміємо, що у нас немає іншого виходу, як продовжувати боротися."

Дата: 26.02.2024 11:37
Кількість переглядів: 53

Олександр ПАЛАГУТА: «Кожен українець уважно слухав пресконференцію Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО. Із його слів всі ми розуміємо, що у нас немає іншого виходу, як продовжувати боротися. Бо якщо ми програємо – усіх нас не буде, не буде нашого існування. А ми маємо жити, жити мають наші нащадки.  Західний світ змінюється, і розуміє, з яким злом нам доводиться мати справу, але також існує багато агентів впливу рф. Багато грошей вкладається у формування проросійського наративу по всьому світу. Ми розуміємо, що від швидкості надання допомоги, її обсягів – залежить наше життя у сьогоденні.

Американська допомога - це перш за все не про фінансові резерви, а про конкретні поставки зброї. Криза на українсько-польському кордоні - це спроба використати Україну як тиск на європейські інституції. Важливо зберегти союз із Польщею. Розуміємо, що є достатньо можливостей для врегулювання ситуації, було б бажання. Однак якщо кроки не знайдуться, захист бізнесу однозначно буде.

Ми відмовляємося від будь-яких намагань нав'язати нам формати та умови для мирних переговорів. Ініціатива має виходити тільки від нас, від України. Перший Саміт миру, відбудеться навесні в Швейцарії. Це наша ініціатива, і ми закликаємо якомога більше країн світу долучитися до цього заходу. Та головне послання нашого Президента було адресоване саме нам, українцям. Війна триває, щодня гинуть військові та цивільні. Це страшна ціна за нашу свободу. Своє життя віддали 31 тисяча українських героїв. Війна стосується кожного. Єдність суспільства та його консолідація в боротьбі за нашу Перемогу - це головне повідомлення Володимира Зеленського.»


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь