Циблівська громада

Київська область, Бориспільський район

Вітаємо переможців конкурсу різдвяних прикрас «Магія Різдва»

Дата: 06.12.2023 15:08
Кількість переглядів: 137

Вітаємо переможців конкурсу різдвяних прикрас «Магія Різдва»

За ініціативи сільського голови Олександра Палагути в Циблівській громаді з 20 листопада по 01 грудня 2023 року було проведено конкурс різдвяних прикрас «Магія Різдва». На конкурс було подано 65 робіт, з них компетентним журі було відзначено 19 найкращих.

6 грудня в Циблівському будинку культури відбулась церемонія нагородження переможців. Цінні подарунки були придбані за спонсорські кошти, які надали ФОП Аветік Геворгян, ФОП Дмитро Черняк, Надія Каменська, голова Переяславської об’єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України.

На святі також приймали вітання діти, батьки яких загинули, захищаючи Україну. Їм вручили солодкі подарунки від голови Бориспільської районної військової адміністрації Руслана Дяченка та цінні подарунки від голови Циблівської сільської ради Олександра Палагути.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь