Циблівська громада

Київська область, Бориспільський район

Увага! Відбудеться 29 сесія 8 скликання Циблівської сільської ради

Дата: 02.11.2023 08:10
Кількість переглядів: 524

Порядок денний

 

ХХІХ   сесії   VIII  скликання

                                                                                                                                  На 12.00

Від 10.11.2023 року                                                                              кабінет сільського голови

  1. Про затвердження порядку денного.
  2. Про затвердження звіту про  виконання бюджету Циблівської  сільської територіальної громади  за 9 місяців 2023року. Доповідає: Івлєва Л.А.

 

  1. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 9 місяців 2023 року Комунальної установи «Трудовий архів» Студениківської сільської ради,Ташанської сільської ради, Дівичківської сільської ради та Циблівської сільської  ради. Доповідає: Івлєва Л.А.

 

  1. Про затвердження Програми удосконалення надання адміністративних послуг з оформлення та видачі паспортних документів у Центрі надання адміністративних послуг Циблівської сільської ради на 2023 рік. Доповідає: Івлєва Л.А.

 

  1. Про внесення змін до  Програми підтримки громадян-жителів Циблівської територіальної громади, які підуть служити на військову службу за контрактом до Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України у період з 2023 – 2025рр.Доповідає: Івлєва Л.А.

 

  1. Про передачу у 2023 році до бюджету Переяславської  міської територіальної громади коштів на засадах міжбюджетного трансферту для Комунального некомерційного підприємства  «Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Переяславської міської ради, Студениківської сільської ради, Ташанської сільської ради, Дівичківської сільської ради та Циблівської сільської ради. Доповідає: Івлєва Л.А.

 

  1. Про внесення змін до рішення Циблівської сільської ради 21 сесії VІII скликання від 21.12.2022р. №1539-21-VІII«Про бюджет Циблівської сільської територіальної громади на 2023 рік» та додатків до нього. Доповідає: Івлєва Л.А.

 

  1. Про затвердження акту приймання-передачі майна в комунальну власність та прийняття на баланс. Доповідає:Руденко В.Г.

 

  1. Про внесення змін до рішення  №1591  ХХІІІ сесії  VIII скликання Циблівської сільської ради  від 17 лютого 2023 року «Про встановлення грошових норм на харчування дітей  в закладах освіти Циблівської сільської ради в 2023 році». Доповідає: Хаба О.В.

 

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  та передачу її у приватну власність гр . Мазур Надії Полікарпівні. Доповідає: Якименко Є.В.

 

  1. Про затвердження технічної документації з інвентаризації земель сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 3223388200:04:004:0034 Доповідає: Якименко Є.В.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  відновлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості гр. Логвиненко Лідії Анатоліївні. Доповідає: Якименко Є.В.

 

Пакетне голосування: з 13  по  19     Доповідає: Якименко Є.В.

 

  1. Про  надання  дозволу  на  розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Демяненко Віталію Олександровичу для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на  земельну частку (пай).

 

  1. Про  надання  дозволу  на  розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Глобі Миколі  Сергійовичу для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на  земельну частку (пай).

 

  1. Про  надання  дозволу  на  розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Орел  Наталії  Миколаївні для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на  земельну частку (пай).

 

  1. Про  надання  дозволу  на  розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Черкаській Любов Іванівні для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на  земельну частку (пай).

 

  1. Про  надання  дозволу  на  розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Черкаському Віктору Івановичу для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на  земельну частку (пай).

 

  1. Про  надання  дозволу  на  розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Вівдич Петру Сергійовичу для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на  земельну частку (пай).

 

  1. Про  надання  дозволу  на  розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Гвоздиченко Ользі Михайлівні для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на  земельну частку (пай).

 

 

Пакетне голосування: з  20  по   25    Доповідає: Якименко Є.В.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для оформлення права власності на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Левко Людмилі Олексіївні.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для оформлення права власності на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Трімполу Віталію Миколайовичу.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для оформлення права власності на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Гацко  Юрію Вікторовичу.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для оформлення права власності на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Омельченку Сергію Петровичу.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для оформлення права власності на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Лупач Ользі Петрівні.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для оформлення права власності на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Крижанівській  Галині Іванівні.

 

Пакетне голосування: з  26   по  28     Доповідає: Якименко Є.В.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення)  меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у власність гр. Стецьків Володимиру Романовичу  за межами населеного пункту с.Хоцьки  на території Циблівської територіальної громади Бориспільського району  Київської області.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення)  меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у власність гр. Стецьків Галині Олексіївні за межами населеного пункту с.Хоцьки  на території Циблівської територіальної громади Бориспільського району  Київської області.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення)  меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у власність гр. Кузнець  Сергію Васильовичу  за межами населеного пункту с.Циблі на території Циблівської територіальної громади Бориспільського району  Київської області.
  4. Про надання  дозволу на  розробку проекту землеустрою ПрАТ «ВФ Україна» Доповідає: Якименко Є.В.
  5.  Про надання дозволу на продаж (викуп) земельної ділянки площею 50 га.,
    кадастровий номер 3223387800:03:011:0001 для ведення фермерського
    господарства на території Хоцьківського старостинського округу Циблівської
    сільської ради Бориспільського району Київської області та перебуває в
    постійному користуванні гр. Качкалди Петра Григоровича Доповідає
    Якименко Є.В.
  6.  Щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної
    власності в натурі (на місцевості) з кадастровим номером
    3223388200:03:012:0139 Доповідає Якименко Є.В.
    3. Щодо проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу
    права оренди земельної ділянки комунальної власності Циблівської сільської
    ради, кадастровий номер 3223387800:02:001:0005, площею 29,8943 га., для
    ведення фермерського господарства за межами с.Хоцьки Бориспільського
    району Київської області. Доповідає Якименко Є.В.
  7. Про надання дозволу на оренду приміщення закладу дошкільної освіти
     Доповідає Хаба О.В.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь