Циблівська громада

Київська область, Бориспільський район

Генеральний план села Циблі

Дата: 27.08.2018 16:08
Кількість переглядів: 5166

Повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації (генерального плану та плану зонування) села Циблі, та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації.

 

На виконання статей 17,18,21 Закону України «Про регулювання містобудівної документації» та інших нормативно-правових актів України Циблівська сільська рада інформує, що згідно рішення від 30 травня 2017 року № 172 розпочато розроблення Генерального плану з планом зонування території села Циблі Переяслав-Хмельницького району Київської області.

Розробник даної містобудівної документації - ТОВ «АЛЬФА ГАРАНТ ЛЛС» (код ЄДРПОУ 38703084).

Ознайомитись з проектом містобудівної документації можна в приміщенні Циблівської сільської ради за адресою: Київська область, Переяслав – Хмельницький район, с. Циблі, вул..Шевченка 41

Термін ознайомлення з ескізом Генерального плану с.Циблі та надання по ньому пропозицій не менше одного місяця від 22.08.2018 до 22.09.2018, прийом пропозицій завершується 22.09.2018. Відповідальними посадовими особами за організацію розгляду є голова Циблівської сільської ради та секретар виконкому.

Зацікавлених юридичних та фізичних осіб в термін до 22 вересня 2018 року просимо, відповідно до частини шостої статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» подати пропозиції у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом. Пропозиції повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції надаються секретарю виконкому Циблівської сільської ради за адресою: Київська область, Переяслав – Хмельницький район, с.Циблі, вул.Шевченка 41 пропозиції та побажання щодо розроблення Генерального плану.

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації  з представниками розробника відбудуться 24 вересня 2018 о 17.00 за адресою: Київська область, Переяслав – Хмельницький район, с.Циблі, вул.Шевченка 41в приміщенні Циблівського будинку культури.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь